Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه تجسمی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،  طراحی لوگو اختصاصی برای برنامه، فیلم‌های تلویزیونی و سینمایی از جمله مواردی است که در چند سال اخیر مورد توجه تهیه کنندگان و برنامه سازان قرار گرفته و هنر گرافیک علاوه بر طراحی جلد کتاب، بیلبورد‌های شهری، پوستر و اطلاعیه‌ها و... در فضای حرفه‌ای رسانه‌ای هم بیش از پیش کاربردی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مریم حاصلی فارغ التحصیل هنر‌های تجسمی و خوشنویس جوانی است که در یک دهه فعالیت حرفه‌ای خود، مقام‌های هنری چشمگیری را در جشنواره‌های مختلف کسب کرده و قالب فعالیت هایش را همراه با خوشنویسی و نقاشیخط به سوی طراحی و گرافیک نیز سوق داده است.

وی تاکنون با همکاری استادش عظیم فلاح، لوگو‌های بسیاری را برای برنامه‌های تلویزیونی و مناسبتی مختلف طراحی و سابقه درخشانی را در این زمینه برای خود رقم زده است.

طراحی لوگو برنامه تلویزیونی «راه نشان»، «سیمای خانواده»، «صبح بخیر ایران»، «نگاه خورشید»، «ستاره ها»، «به وقت نوجوانی»،«آمین»، «به توان خدا»، «روز نو»، «عطر بهار» و «ایستگاه نیایش» از جمله مهمترین برنامه‌هایی هستند که حاصلی به صورت انفرادی و بعضا با همکاری عظیم فلاح، نامواره‌های آن‌ها را طراحی کرده است.

طراحی لوگو برنامه «دعوت» که در ایام ماه مبارک رمضان از شبکه یک سیما پخش می‌شود هم جدیدترین اثر مشترک حاصلی و استاد فلاح است.

این هنرمند جوان درباره ورود خود به عرصه طراحی به خبرنگار  باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: به طور کلی ورود من به هنر با گرافیک بود، البته من در حال حاضر نقاشیخط را تخصص اصلی خودم قرار داده ام. در دوران هنرستان و تحصیلات کارشناسی با گرافیک درگیر بودم و تمامی ابعاد و کاربرد‌های مختلف آن را انجام داده ام. البته هیچ وقت برای هنر گرافیک کلاس آموزشی نرفتم و تمامی آموخته‌های من در این رشته به صورت تجربی به دست آمده است.

وی افزود: مسیر پیشرفت در طراحی را به دلیل نداشتن ابزار و در یک برهه حتی نداشتن لپ تاب، با سختی‌های بسیاری پشت سر گذاشتم، اما کار زیاد به مرور، موفقیت را به وجود آورد. کم کم از صدا و سیما و ارگان‌های مختلف هنری سفارش کار گرفتم و حتی کار طراحی جلد کتاب هم را هم برای بسیاری از ناشران انجام دادم.

حاصلی با بیان اینکه جدیدا کار طراحی صحنه هم انجام میدهم، گفت: قصد دارم فعالیتم در رشته گرافیک را جدی‌تر دنبال کنم. در حال حاضر برای حضور در کلاس‌های آموزشی و تخصصی این رشته احساس نیاز می کنم و میخواهم با کسب مهارت‌های بیشتر کار‌های پیچیده و سفارش‌های سخت و خاص را به راحتی انجام بدهم.

وی در ادمه در پاسخ به اینکه پیشرفت در نقاشیخط راحت‌تر است یا گرافیک؟ اظهار کرد: کارکردن در هر رشته‌ای سختی‌های خودش را دارد، میزان پیشرفت در هر حوزه به تلاش و نگاه خود آدم بستگی دارد. همانطور که می‌دانید در سال‌های اخیر رقیب در نقاشیخط زیاد شده است. مخصوصا هنرمندان جوان این رشته هرجا که میروند دنبال کار و سفارش هستند حتی به صورت رایگان؛ امروزه پیشرفت در هر زمینه‌ای سخت شده است. البته من در زمینه نقاشیخط نگاهم را تخصصی‌تر و حرفه ای‌تر پیش می برم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هنرهای تجسمی برنامه تلویزیونی رمضان 98

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۳۵۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشته‌ها و سطوح برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی اعلام شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی در ۳ حوزه ورزش‌های دیجیتال و فیجیتال، رباتیک، فناوری و نوآوری برگزار می‌شود.

ورزش‌‎های دیجیتال و فیجیتال در ۳ سطح /دانشگاهی، استانی و ملی

۱- دیجیتال «فیفا ۲۰۲۴، E-football»،

۲- فیجیتال «مینی فوتبال فیجیتال، مینی بسکتبال فیجیتال»

۳- حرکتی «kinect» «دوچرخه سواری، تنیس، تنیس روی میز، رزمی»

ورزش‌های رباتیک در ۲ سطح / استانی، ملی/

۱- مسابقات ربات‌های واقعی «مسابقه خودرو‌های خودران، مسابقه فوتبال اندازه کوچک، مسابقه دوی ربات‌های انسان نما»

۲- مسابقات شبیه سازی «مسابقه شبیه سازی فوتبال ۳ بعدی، مسابقه شبیه سازی خودرو‌های خودران»

۳- مسابقات لیگ نوآوری و خلاقیت «طراحی و ساخت ربات‌های صخره نورد، شناگرو ایده‌های آزاد»

فناوری و نوآوری در ورزش

۱- تحلیل‌های عملکردی در سطح ملی «تحلیل داوری صحنه‌های ورزشی، پیش‌بینی درصد مالکیت توپ در مسابقه، تحلیل بیومکانیکی و آسیب شناسی فعالیت ورزشی»

۲- طراحی و برنامه‌نویسی در دو سطح استانی و ملی «طراحی اپلیکیشن ورزشی، طراحی صنعتی محصول ورزش، شبیه سازی الکترونیکی ابزار ارزیابی در ورزش»

گفتنی است؛ ثبت‌نام المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی با امکان ثبت‌نام کلیه دانشجویان از تمام رشته‌ها و دانشگاه‌های سراسر کشور از ۲۷ فروردین ماه آغاز شده است و تا ۲۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ ادامه دارد و علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به آدرس Setav.ir/stso نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از زندگی در کانکس تا حسرت نیاموخته‌ها / معلمان بجنوردی از سختی‌های شغل‌شان می‌گویند
  • تجلیل وزیر ورزش از ژیمناست تاریخ ساز(عکس)
  • ببینید | عجیب‌ترین طراحی تاریخ فوتبال؛ عبور بازیکنان از خیابان برای رسیدن از رختکن به ورزشگاه!
  • کیومرث هاشمی: با زحمات فدراسیون ژیمناستیک، سهمیه المپیک کسب شد
  • تقدیر وزیر ورزش از مهدی الفتی بعد از کسب سهمیه المپیک
  • تجلیل وزیر ورزش از ژیمناست المپین ایران
  • هاشمی: کسب سهمیه توسط الفتی اتفاق بزرگی برای جامعه ورزش است
  • موفقیت هنرمندان سیرجانی در کسب ۲۱ مهر اصالت ملی صنایع‌دستی
  • دولت تورم ۳۰ درصد را موفقیت می‌داند
  • رشته‌ها و سطوح برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی اعلام شد